“Євробляхери” блокують лише кордон зі Словаччиною

 

У середу, 28 листопада, протестувальники ще продовжують блокувати рух на пунктах пропуску через кордон зі Словаччиною.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

“Під’їзні шляхи до двох пунктів пропуску — “Малий Березний” та “Ужгород”, що на кордоні зі Словаччиною, залишаються заблокованими”, — повідомляють прикордонники.

За словами прикордонників, на всіх інших напрямках рух нормалізували, людей і транспорт пропускають через державний кордон.

У понеділок, 26 листопада, власники авто на “єврономерах” блокували одинадцять пунктів пропуску на кордоні з Польщею, Словаччиною та Угорщиною, а починаючи з ночі вівторка, 27 листопада, почали розблоковувати і на вечір вівторка рух був ускладнений тільки через три пункти пропуску на кордоні з Угорщиною і Словаччиною.

Як повідомляла “Новинарня“, в Україні розмитнили перший автомобіль на іноземній реєстрації.

Громадянин України у вівторок, 27 листопада, розмитнив свій легковий автомобіль з дизельним двигуном Renault Laguna 2004 року випуску з німецькою реєстрацієюсплативши до державного бюджету 49,3 тисячі гривень (близько 1550 євро).

Читайте також:
На Рівненщині блокувальники-“євробляхери” побилися з “копами”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна