Доба ООС: 18 обстрілів, знищено трьох бойовиків

 

Упродовж минулої доби, 26 листопада, в районі проведення операції Об’єднаних сил окупанти 18 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, в тому числі сім разів – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами.
Про це повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

Так, протягом минулої доби, ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Станиця Луганська, Малинове, Вільний, Луганське, Південне, Верхньоторецьке, Опитне, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Широкине.

“Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Позиції Об’єднаних сил в районі населеного пункту Малинове противник обстріляв з мінометів 120-го калібру, а по опорних пунктах біля хутора Вільного, Луганського, Опитного, Гнутового та Водяного вів вогонь з мінометів калібру 82 мм”, – сказано в повідомленні.

У ході бойових дій легкі поранення отримали два військовослужбовці Об’єднаних сил.

“Підрозділи, що обороняються, вживали необхідних заходів для придушення вогневої активності окупантів.
За даними розвідки, трьох бойовиків російсько-окупаційних військ минулої доби знищено та ще трьох – поранено“, – сказано у зведенні.

Від початку цієї доби, 27 листопада, станом на 7:00, противник вогневої активності не проявляв.

У зв’язку з подіями на Азові, за наказом командувача ООС генерал-лейтенанта Сергія Наєва, військовослужбовці Об’єднаних сил “посилили пильність, підрозділи та військові частини приведені до повної бойової готовності”.

Читайте також:
Парламент запровадив воєнний стан у 10 областях України на 30 днів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна