Доба ООС: 11 обстрілів, знищено двох окупантів

 

У п’ятницю, 23 листопада, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася цілком контрольованою.
Окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому противник двічі застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами, повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

“Протягом минулої доби, ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Троїцьке, Піски, Верхньоторецьке, Мар’їнка та Березове.
Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм та зенітної установки ЗУ-23-2 ворог обстрілював позиції Об’єднаних сил поблизу хутора Вільний. Опорні пункти наших військ біля Троїцького противник піддав вогневому впливу протитанкових керованих ракет та 120 мм мінометів. Також у цьому районі фіксувалися постріли з ПТРД”, – сказано у зведенні.

Внаслідок бойових дій два військовослужбовці ЗСУ отримали поранення.

За даними розвідки, 23 листопада двох бойовиків російсько-окупаційних військ було знищено та ще одного – поранено.

Від початку цієї доби, 24 листопада, станом на 7:00, противник один раз обстріляв оборонні укріплення наших військ поблизу Кримського. Окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї та мінометів 82-го калібру. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Читайте також:
Бюджет ЗСУ-2019: з чого українським військовим підвищать зарплати

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна