У Львові презентували мобільний додаток виклику поліції “My Pol”

 

У Львові запрацював мобільний додаток миттєвого виклику “My Pol”. Із ним правоохоронців можна буде викликати на місце значно швидше.

Додаток безкоштовно завантажується з Google Play, а також і з AppStore, повідомляє Zaxid.net.

Швидкий виклик патруля можливий завдяки функції “SOS”. Поліція реагуватиме миттєво, бо зможе відстежити місце перебування потерпілого. Але для цього обов’язково потрібний інтернет.

Тому розробники мають намір звернутися до операторів, аби онлайн-зв’язок для цього додатку був безкоштовним.

Також в “My Pol” можна оцінювати роботу правоохоронців, зазначивши номер жетона. А ще – знаходити найближчі відділки поліції та медичні заклади і отримувати актуальні новини.

“Усі ми знаємо, що коли ви потрапляєте в реальну ситуацію, там, де вам загрожує небезпека, вам потрібно подзвонити в поліцію, сказати свою адресу, хто ви є і де ви є, а це буває проблемою. Додаток дозволяє вам реєструватись, вводити всі дані і в потрібний час одним дотиком повідомити поліцію, що вам загрожує небезпека”, – розповів керівник проекту “My Pol” Дмитро Подворчанський.

Мова додатку зараз українська, наступного року додадуть ще й англійську.

До слова, Львівська область стала шостим регіоном, де запрацював “My Pol”. Ним вже користуються мешканці у Чернівецькій, Івано-Франківській, Миколаївській, Волинській та Житомирській областях.

Читайте також:
На Львівщині 13-річна дівчинка допомогла поліції схопити злочинця. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна