Полунін — Путіну: відомий український танцюрист пообіцяв захищати президента РФ “енергією і любов’ю”

 

Відомий на весь світ український танцюрист і актор Сергій Полунін у незвичний спосіб відреагував на привітання підписників із днем народження.

У понеділок, 20 листопада, на своїй сторінці в Instagram Полунін опублікував фото російського президента Володимира Путіна і написав, що хотів би направити йому всі добрі побажання.

“Я хочу скористатися цим днем і направити всі ваші добрі побажання Володимиру. На мою думку, в деяких частинах світу ЗМІ cтавляться до нього несправедливо, а це неправильно. Мені боляче від цього, так як я був у такому ж становищі і знаю на собі це відчуття. Ніхто не вартий того, щоби з ним поводилися погано або несправедливо. Коли я був дитиною, я бачив у ньому світло і бачу зараз. Володимира я завжди буду захищати своєю енергією і любов’ю“, — написав танцюрист.

Підписники таку позицію Полуніна не підтримали. Під постом з’явилося безліч коментарів, зокрема і англійською мовою, які засуджують танцюриста.

Однак дехто припустив, що акаунт актора могли зламати.

Всесвітньо відомий артист балету Сергій Полунін знявся у двох кліпах на пісні ірландського виконавця Hozier, а також зіграв у фільмах “Червоний горобець”, “Вбивство у “Східному експресі”, “Лускунчик і чотири королівства” та інших.

Читайте також:
Гібридна війна: від танцюриста без ноги до співачки на візку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна