Контрабандиста, який на Закарпатті збив на смерть прикордонника, арештували на два місяці

 

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області обрав запобіжний захід 34-річному жителю Рахова, який 16 листопада скоїв смертельний наїзд на прикордонника.

Як повідомив 18 листопада департамент комунікації Національної поліції, підозрюваного заарештовано строком на 60 діб без права внесення застави.

Як повідомляла “Новинарня“, пізно ввечері 15 листопада співробітники відділу “Ділове” Держприкордонслужби України на Закарпатті разом із прикордонниками Румунії викрили злочинні дії контрабандистів-“пачкарів”. Було затримано двох осіб та 10 пакунків тютюнових виробів. На українській території тривав пошук решти причетних до оборудки осіб.
Невдовзі неподалік річки Тиса, по якій проходить державний рубіж, прикордонники затримали чоловіка в гідрокостюмі. Документів при собі він не мав, однак при ньому виявили велику суму коштів, які він, імовірно, отримав за здійснення незаконної оборудки.
Під час опитування “водолаза” інший чоловік на автомобілі “Ауді” здійснив наїзд на начальника відділу “Ділове” Вадима Березенського.
Офіцер-прикордонник отримав тяжкі травми. Військовослужбовця доставили до реанімаційного відділення, йому зробили операцію.
Автомобіль, який збив прикордонника, затримали. Сам водій із місця події втік. Утім його особу було встановлено. Невдовзі його теж затримали.
Березенський помер у лікарні 17 листопада.

Читайте також:
На Буковині тютюнові контрабандисти побили прикордонників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.