Під Києвом пограбували інкасаторів “Приватбанку”. Винагорода за інформацію – 100 тисяч

 

Уранці в суботу, 17 листопада, в Ірпені під Києвом грабіжники скоїли напад на інкасаторський автомобіль “Приватбанку” та викрали 1,8 млн. гривень. Фінустанова виплатить винагороду в розмірі 100 тис. грн. за інформацію, яка допоможе затримати злочинців.

Про це повідомляє прес-служба банку.

“Сьогодні вранці під час планової інкасації банківського відділення на інкасаторський автомобіль ПриватБанку було скоєно напад групою невідомих злочинців. Збивши водія-інкасатора викраденим автомобілем і заблокувавши виїзд інкасаторського авто, погрожуючи застосуванням зброї і фізичної сили, грабіжники змогли заволодіти касетами з грошима для банкомата і втекти”, -йдеться в повідомленні.

За даними служби безпеки банку, з інкасаторського авто викрадено 1,8 млн. грн. у спеціальних касетах, призначених для завантаження банкоматів.

За інформацією поліції, пограбування сталося на вулиці міста Ірпінь Київської області, коли інкасатор перебував біля банкомата. Машина інкасаторів була незамкнена, тож зловмисники без перешкод відкрили дверцята. Всередині авто перебував водій, який отримав тілесні ушкодження.

Поліцією введено план “Перехоплення”. Тривають розшукові заходи.

“Численні докази дають можливість розслідувати злочин по гарячих слідах. Банк звертається до всіх мешканців Ірпеня та Київської області повідомляти в поліцію у разі виявлення банкоматних касет або підозрілих дій осіб, які можуть мати причетність до злочину”, – заявив керівник служби безпеки “Приватбанку” Сергій Болотін.

“Приватбанк” обіцяє за будь-яку інформацію про осіб злочинців або місцезнаходження викрадених касет для банкоматів, яка допоможе якнайшвидше розкрити злочин,  виплатити винагороду в розмірі 100 000 грн.

Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, на електронну пошту [email protected], а також у будь-який інший зручний спосіб. Анонімність гарантується.

Читайте також:
“Приватбанк” погодився реструктуризувати протерміновані кредити
на суму 48 мільярдів гривень

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.