На лінії розмежування затримали бойовика “ДНР”, який приїхав на зустріч

 

На КПВВ “Новотроїцьке” українські правоохоронці затримали бойовика “ДНР”, який служив під Іловайськом.

“Спільними зусиллями співробітників поліції та СБУ учасник незаконних збройних формувань був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу”, – зазначається в повідомленні на сайті Нацполіції.

За словами затриманого жителя окупованої Маківки, участі в бойових діях він не брав, однак знаходився у гарячих точках та у липні 2016 року отримав серйозне поранення під Іловайськом.

31-річний чоловік нібито займався підвозом снарядів і бойовиків на передову.

За три роки в лавах НЗФ змінив кілька військових підрозділів – “Оплот”, “Фінансово-економічна поліція ДНР” та “Республіканська гвардія”.

На КПВВ “Новотроїцьке” донбасівець приїхав на зустріч із знайомим.

Щодо затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 (“Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань”) Кримінального кодексу України. Санкція статті – від 3 до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:
Нацгвардійці на Донеччині затримали бойовика “ЛНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна