На Луганщині військові відновили знищений бойовиками міст. ФОТО

 

У четвер, 15 листопада, на автомобільній дорозі загального користування Н-32 Покровськ – Бахмут – Михайлівка на Луганщині відкрили оновлений міст.

Про це повідомляють у прес-центрі штабу ООС.

Міст, збудований у 1975-1976 роках, загальною довжиною 52 метри внаслідок ведення бойових дій частково був зруйнований влітку 2014 року незаконними військовими формуваннями.

Оновлення переправи відбувалося із червня по листопад, його здійснив 19-й мостовий батальйон 26 бригади Держспецтрансслужби у складі Об’єднаних сил.

“Це вже третій міст, який військовослужбовці з’єднання відновили на сході. У жовтні 2017 року відкрито Томашівський мостовий перехід через р. Сіверський Донець між містами Новодружеськ та Рубіжне, а у червні 2018 року міст через р. Лугань між містом Попасна та селищем Троїцьке, який знаходиться майже впритул до лінії зіткнення”, — йдеться у повідомленні.

Кошторисна вартість ремонтних робіт сягала майже 21,4 мільйона гривень. Однак фактичні витрати склали 16,5 млн.грн. Це дозволило заощадити 4,8 млн.грн. державних коштів.

“Це наочний приклад того, що об’єднані сили сьогодні не тільки стоять на захисті інтересів держави зі зброєю в руках, а й активно відроджують окремі сфери життєдіяльності сходу України”, — сказав командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Міст Луганськ 5 Міст Луганськ Міст Луганськ 8 Міст Луганськ 2 Міст Луганськ 9 Міст Луганськ 6 Міст Луганськ 7
<
>
ФОТО: прес-центр штабу ООС

Читайте також:
Почав роботу портал моніторингу реалізації інфраструктурних проектів на Сході

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна