Клімкін у Вашингтоні звірив годинник із Волкером: тиск на РФ слід посилити

 

Міністр закордонних справ Павло Клімкін у Вашингтоні на зустрічі зі спецпредставником Держдепу США у справах України Куртом Волкером узгодив спільні кроки країн задля протидії російським спробам легітимізувати окупацію українських територій – Криму та Донбасу.
Про це повідомила речниця МЗС Катерина Зеленко у “Твіттері“.

“Робочий візит міністра Павла Клімкін до США розпочали зустріччю зі спеціальним представником Куртом Волкером. Узгодили кроки на міжнародних майданчиках задля протидії російським спробам легітимізувати окупацію. Політичний тиск має бути посилений”, – зазначила Зеленко.

Своєю чергою сам глава українського зовнішньополітичного відомства повідомив у мікроблозі, що на зустрічі з Волкером було підтверджено раніше озвучені позиції сторін щодо України.

“Звірили годинники з добрим другом Куртом Волкером, спеціальним представником у справах України. Час вашингтонський, порядок денний – український”, – написав Клімкін.

Як додав Курт Волкер, на зустрічі з Клімкіним обговорювалася підготовка до засідання Комісії стратегічного партнерства Україна-США.

Читайте також:
Тепер США можуть допомогти Україні зброєю, — Волкер

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна