Чоловік, у якого стріляв нардеп Сергій Пашинський, отримав підозру у хуліганстві

 

У середу, 14 листопада, В’ячеслав Хімікус, у якого під час конфлікту в 2016 році стріляв нардеп з “Народного фронту” Сергій Пашинський, отримав підозру у вчиненні хуліганства.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила адвокат потерпілого Марина Парінова.

“Через два роки після нещасливої новорічної ночі, коли депутат Пашинський прострелив ногу В’ячеславові Хімікусу, поліція вручила підозру… Хімікусу. Хуліганив, мовляв,  напав на народного депутата, який проїжджав повз на “Мерседесі”, від чого нардеп значно постраждав. Дочекавшись поки вщухне резонанс, тихесенько, без адвоката, рано вранці приїхали додому й вручили підозру”, — пише Парінова.

Як повідомляла “Новинарня“, у Васильківському районі під Києвом за кілька годин до Нового року стався інцидент між депутатом від “Народного фронту”, головою Комітету ВР з питань оборони й нацбезпеки Пашинським та мешканцем Васильківщини Хімікусом, в результаті якого Пашинський зі свого пістолета прострелив чоловікові ногу.

За версією депутата, який у 2014 році був головою адміністрації в.о. президента (Турчинова), він застосував зброю лише після того, як зробив попереджувальний постріл вгору, а другий постріл здійснив уже після удару пляшкою, якого йому по голові завдав Хімікус.

Натомість постраждалий В’ячеслав Хімікус стверджує, що Сергій Пашинський стріляв без попередження, цілився не в ногу, тож чоловік мусив захищатись.

Обидва сходяться на тому, що Пашинський зі зброєю сам вийшов зі свого авто до Хімікуса.

Читайте також:
Депутат-стрілець Пашинський перед прокуратурою: Я зробив усе правильно, так “хімікусам” і треба

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.