Україна може возз’єднатися лише з вільним Донбасом, – Клімкін відповів Медведчуку

 

Окремі райони Донецької й Луганської областей, керовані російськими маріонетками, не можуть повернутися до складу України – єднання можливе лише з вільним Донбасом.

Про це заявив міністр закордонних справ України  у Twitter.

“Окупований Донбас як російська колонія не може бути штучно вживлений у цивілізовану і демократичну Україну. Можемо обговорювати перехідні періоди, різні підходи та модальності, але не цей фундаментальний принцип”, – написав він у “Твіттері.

“В Україні буде вільний український європейський Донбас!” – наголосив Клімкін.

Міністр також зазначив: “Із Кремля вже встигли привітати своїх маріонеток із фейковими виборами. Ну, що сказати, самі придумали, самі провели, самі себе вітають”.

“Ізоляція Росії у світі все більш очевидна. Весь світ сміється з РФ, от тільки людям на окупованих українських територіях не до сміху…” – додав глава МЗС.

Читайте також:
Прямий діалог і автономія: Медведчук озвучив план “повернення Донбасу”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна