Доба ООС: дев’ять обстрілів, один поранений

 

Упродовж минулої доби, 12 листопада, в районі проведення ООС російські окупанти дев’ять разів відкривали вогонь по позиціях бійців. Двічі – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами, повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Золоте, Троїцьке, Верхньоторецьке, Красногорівка, Степне, Березове та Водяне.

Вогневі нальоти із застосуванням мінометів калібру 82 мм окупанти здійснили по опорних пунктах ЗСУ поблизу Троїцького та хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку.

“У ході бойових дій один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав легке поранення.
За даними розвідки, протягом 12 листопада одного з окупантів було знищено, ще двох – поранено”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:
Угорські активісти поповнюють ряди бойовиків на Донбасі, — EUObserver

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна