На президента ФФУ Павелка відкрили кримінальні справи за трьома статтями, — адвокат

 

Проти діяльності президента Федерації Футболу України, народного депутата Андрія Павелка відкриті кримінальні справи за трьома статтями.

Про це на прес-конференції заявив адвокат Олег Скупинський, повідомляє iSport.

Діяльність Павелка в НАБУ розглядають за трьома статтями: “декларування недостовірної інформації”, “незаконне збагачення”, а також “зловживання владою і службовим становищем”.

Крім цього, в Національній поліції України та Генеральній прокуратурі також відкриті кримінальні провадження на нардепа.

Раніше на тій самій прес-конференції головний редактор тижневика “Футбол” Артем Франков оприлюднив декілька цифр, які нібито свідчать про незаконну діяльність Павелка.

Зокрема, мова йшла про півмільярда гривень із бюджету, які Павелко начебто витратив на “шахрайські схеми”, про кошти на офшорних рахунках та сумісництво на посадах, що призвело до реалізації злочинних схем.

На цій же прес-конференції Франкова невідомий нападник облив кефіром.

Читайте також:
Президент ФФУ допоміг викупити затриманих ультрасів із чеської буцегарні

Голова ФФУ віддав Кубок Ліги Чемпіонів доньці співмешканки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна