Доба ООС: 10 обстрілів, підрив, по двоє загиблих і поранених

 

Упродовж минулої доби, 10 листопада, в районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому тричі противник застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами.
Про це повідомив прес-центр штабу АТО в ранковому зведенні.

“Ворог здійснював обстріли наших оборонних укріплень в районах населених пунктів Новотошківське, Золоте, Новолуганське, Піски, Мар’їнка, Тарамчук та Гнутове.
Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 та 120 мм ворог обстрілював позиції Об’єднаних сил поблизу Новолуганського. 82-мм міномети загарбники застосували і біля Новотошківського. Але найбільшу вогневу активність окупанти проявили біля Мар’їнки – протягом доби ворог тричі обстріляв її оборонців”, – сказано в повідомленні.

У штабі нагадали, що в ході проведення заходів з недопущення проникнення ДРГ противника у проміжки між спостережними постами на Світлодарському напрямку, внаслідок спрацювання вибухового пристрою, що був встановлений окупантами, два військовослужбовці Об’єднаних сил загинули, ще двоє – зазнали поранень.
Таких втрат зазнала 72-га окрема механізована бригада імені Чорних запорожців.

З початку доби 11 листопада, станом на 7:00, вогневої активності ворога на лінії зіткнення не зафіксовано.

За даними розвідки, протягом минулої доби одного російського окупанта знищено, ще вісім загарбників отримали поранення.

Читайте також:
У бою під Кримським загинули солдати Іван Воробей та Євген Летюк

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна