На Херсонщині СБУ затримала контрактника ЗСУ на продажу набоїв і пластиду

 

Служба безпеки України викрила контрактника однієї з військових частин ЗСУ, що дислокується в Херсонській області, на незаконній реалізації боєприпасів.

Оперативники спецслужби встановили, що військовослужбовець незаконно зберігав вибухівку та боєприпаси для продажу. Схованку із засобами ураження зловмисник облаштував у лісосмузі поблизу військової частини.

“Правоохоронці затримали контрактника після збуту 5 кілограмів пластиду та майже 200 набоїв різного калібру. Вирішується  питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії”, – повідомив прес-центр СБУ 10 листопада.

Фото із затримання:

СБУ - крадіжки зброї на Херсонщині _3 СБУ - крадіжки зброї на Херсонщині _2 СБУ - крадіжки зброї на Херсонщині _1
<
>

Зазначається, що операція з викриття зловмисника проводилась спільно зі слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Читайте також:
У Десні затримали контрактника, який продавав набої і танковий захист

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна