Криваву стрілянину в каліфорнійському барі влаштував колишній військовий

 

Внаслідок стрілянини у барі “Borderline Bar and Grill”, що у передмісті Лос-Анджелеса (США), яка трапилася у четвер, 8 листопада, загинули 13 людей.

За даними поліції, стрілком виявився 28-річний ветеран морської піхоти США, який мав проблеми з психічним здоров’ям. Його звали Девід Лонг, повідомляє ВВС.

Правоохоронці знайшли його мертвим в адміністративному приміщенні закладу, де відбулася стрілянина. На їхню думку, він застрелився.

Раніше поліцейські вже стикалися з Лонгом. Навесні цього року вони відвідували чоловіка в нього вдома, через повідомлення про його неадекватну поведінку.

Тоді він здався правоохоронцям “роздратованим”. Він, кажуть в поліції, “поводив себе трохи ірраціонально”.

Тоді ж з Лонгом спілкувалися поліцейські психологи. Вони дійшли висновку, що в нього посттравматичний синдром, але направляти чоловіка на лікування проти його волі все ж не стали.

В Морській піхоті США підтвердили, що Лонг проходив військову службу з 2008 по 2013 рік.

З листопада 2010 року по червень 2011-го він також відбував службу в Афганістані. На рахунку Лонга було декілька військових нагород.

Читайте також:
У Каліфорнії невідомий влаштував стрілянину у барі, загинули 12 людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна