У Бахмуті затримали чоловіка, який запускав БПЛА над військовою частиною

 

На Донеччині попереджено несанкціонований проліт безпілотного літального апарата над територією військової частини.  Мобільна група затримала чоловіка, який керував безпілотником, і передала його співробітникам Служби безпеки України зі складу Операції об’єднаних сил.
Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

Інцидент стався близько 20:00 в середу, 7 листопада – поблизу однієї із військових частин у місті Бахмут черговою зміною помічено проліт БПЛА.

До ймовірного місця запуску безпілотника прибула мобільна група військової частини.

“Під час розшукових заходів вдалося затримати людину на автомобілі, яка керувала безпілотником. В автомобілі виявлено два дрони та ноутбук, пристрої управління БПЛА. Підозрюваного, автомобіль і технічні засоби передано співробітникам СБУ зі складу Операції об’єднаних сил”, – йдеться в повідомленні.

У Генштабі нагадали, що будь-які БПЛА над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами або на підльоті до них збиватимуть без попередження; причетних до таких інцидентів осіб – затримуватимуть і притягуватимуть до відповідальності відповідно до законодавства України.

Читайте також:
Із початку операції ОС військові збили п’ять російських БПЛА, — Наєв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна