Доба ООС: 14 обстрілів, артналіт біля Павлополя, без втрат

 

Упродовж минулої доби, 5 листопада, в районі проведення операції Об’єднаних сил окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, зокрема один раз противник застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами.

“Ворог здійснював обстріли наших оборонних укріплень в районах населених пунктів Вільний, Луганське, Новолуганське, Новомихайлівка, Красногорівка, Павлопіль та Гнутове.
Противник уникає активних зіткнень, разом з тим, намагається підтримувати нестабільність на лінії зіткнення”, – ідеться в ранковому зведенні прес-центру ООС.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
“Крім того, з мінометів калібру 120 мм ворог обстрілював позиції Об’єднаних сил поблизу Павлополя. Саме біля цього населеного пункту на Маріупольському напрямку окупанти проявили найбільшу вогневу активність”, – зазначено в повідомленні.

Внаслідок бойових дій жоден військовослужбовець ЗСУ не постраждав.

Сьогодні, 6 листопада, станом на 7:00 один ворожий обстріл зафіксовано поблизу Павлополя. Важке озброєння не застосовувалось. Втрат немає.

За даними розвідки, протягом минулої доби два російських окупанти отримали поранення.

Читайте також:
На Донеччині за Україну воює контрактник-американець Шон “Техас”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна