Партію “За життя” очолив Медведчук

 

Проросійського політика, кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука обрали головою політради партії “За життя”.

Про це йдеться в повідомленні на сайті політичної сили 4 листопада.

Зазначається, що в Києві відбувся перший етап позачергового з’їзду партії.

“Обрано новий склад політради політичної партії «За життя», за результатами одноголосного голосування на з’їзді головою нової політради обрано Віктора Медведчука”, – йдеться в прес-релізі.

Як інформувала “Новинарня“, Віктор Медведчук офіційно оголосив про приєднання до партії “За життя”, яку очолює нардеп Вадим Рабинович, в липні цього року.
У разі потрапляння до виборчого списку партії “За життя” Медведчук має великі шанси стати народним депутатом (з огляду на високі рейтинги партії).
Востаннє він був членом парламенту ще в червні 2002 року.

Віктор Медведчук відомий лідерством за часів президента Кучми в СДПУ(о) – Соціал-демократичній партії України (об’єднаній), яка а той період була “партією влади”. Медведчук був головою адміністрації президента Кучми та одним із соратників Віктора Януковича.
Зараз Медведчук очолює також рух “Український вибір – Право народу”, який де-факто є провідником путінської політики для України.

“Опоблоківці” Вадим Рабінович і Євген Мураєв створили партію “За життя” в липні 2016 року.
Цю політсилу активно пропагували канал NewsOne, що належить Мураєву, та канал “112 Україна”.
Уже з осені 2016 року “За життя”, за даними соціологів, долала виборчий бар’єр для ймовірного потрапляння у Верховну Раду.
За даними соцопитувань, партія “За життя” набрала б на виборах до ВР 5,2% голосів тих виборців, хто піде голосувати.

21 вересня 2018 року відомий проросійською позицією депутат Мураєв заявив, що вийшов із партії Вадима Рабіновича “За життя” та створює власну політичну силу (“Наші”).

Читайте також:
Медведчук заявив, що Росію не можна вважати агресором

Медведчук зібрався в Раду: за мир з РФ, прямий діалог з ОРДЛО
і позов до Луценка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна