ООС: 13 обстрілів із важкої зброї, один воїн загинув, чотири поранені

 

Упродовж минулої доби, 4 листопада, в районі проведення операції Об’єднаних сил окупанти 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому, ворог 13 разів застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.
Про це повідомив прес-центр ОС у ранковому зведенні.

Зазначається, що російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Авдіївка, Новотроїцьке, Павлопіль, Водяне, Гнутове, Лебединське.

Позиції Об’єднаних сил у районі Золотого окупанти двічі обстрілювали з мінометів калібру 120 мм. Тут же, тричі, ворог застосував міномети 82-го калібру.
Вогневого впливу із цієї ж зброї зазнали опорні пункти ЗСУ неподалік Новотошківського, Авдіївки, Павлополя, Водяного, Гнутового та Лебединського.

Внаслідок бойових дій, один військовослужбовець ЗСУ загинув, троє – зазнали легких поранень та один – отримав поранення середньої важкості.

Як інформувала “Новинарня“, загиблий – волинянин Максим Пасичнюк із 14 омбр.

“Підрозділи, що обороняються, вживають активних заходів, зокрема й вогневого впливу на окупантів, з метою недопущення прориву противника, утримання займаних позицій і збереження життя та здоров’я військовослужбовців Об’єднаних сил. Жоден випадок відкриття вогню противником не залишається поза увагою”, – наголошено у зведенні.

За даними розвідки, протягом 4 листопада трьох окупантів було знищено та ще чотирьох – поранено.

Від початку доби 5 листопада, станом на 7:00, російські окупанти двічі обстріляли позиції Об’єднаних сил на Маріупольському напрямку – в районі населених пунктів Павлопіль та Гнутове. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед наших захисників немає.

Читайте також:
У жовтні було ліквідовано не менше 73 бойовиків, – аналітик

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна