Поліція затримала трьох підозрюваних у замаху на вбивство координатора С14

 

Правоохоронці Київської області затримали трьох підозрюваних у скоєнні замаху на вбивство керівника громадської організації “С14” (СІЧ) Сергія Мазура, в результаті якого був поранений його батько.

Про це написав перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін у Facebook.

“Сьогодні в ході проведення спеціальних розшукових заходів поліцейськими Київської області були затримані троє осіб, які обгрунтовано підозрюються у скоєнні замаху на вбивство керівника громадської організації “С14” Сергія Мазура, в результаті якого був тяжко поранений його батько”, — написав Аброськін.

Як повідомляла “Новинарня“, у ніч на 10 жовтня в Борисполі під Києвом невідомі кинули бойову гранату у квартиру координатора націоналістичної організації “С14” Сергія Мазура.

“С14” відома багатьма акціями прямої дії та активною присутністю на судових процесах над особами, обвинуваченими у злочинах проти Майдану і державної безпеки. Так, “С14” і Сергій Мазур наполягали на засудженні ватажка “тітушок” Юрія Крисіна. Він отримав реальний строк і 9 жовтня був етапований у колонію.

У липні в квартирі Мазура в Борисполі поліція проводила обшуки у справі “ромського погрому”.

Читайте також:
Замах на активіста “С14” Мазура: в кімнату кинули гранату РГД-5, батько в реанімації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна