В урядовому кварталі Києва затримали групу з кийками, балончиками і балаклавами. ФОТО

 

Столична поліція затримала в Урядовому кварталі групу молодиків, у яких виявили кийки, балаклави та газові балончики. Крім того, в одного з чоловіків правоохоронці вилучили зброю.
Про це в середу, 31 жовтня, повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що під час охорони громадського порядку в урядовому кварталі , де відбуваються заходи з масовою участю громадян, правоохоронці помітили підозрілих осіб, які перебували біля мікроавтобусів у дворах будинку на вулиці Шовковичній.

“Поліцейські провели у них поверхневий огляд та виявили заборонені предмети: кийки, балаклави, газові балончики тощо. На місце події прибула слідчо-оперативна група Печерського управління поліції для документування події та вилучення заборонених речей.
Для встановлення усіх обставин події та надання пояснень, правопорушників доставили до територіального управління поліції. На даний час з ними спілкуються слідчі”, – ідеться в повідомленні.

Усіх затриманих доставили до Печерського управління поліції для надання пояснень.

Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського УП.

Читайте також:
“Наваляли беркутам”.
Під ГПУ відбулися сутички через видачу інгуша на запит РФ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна