Прокуратура оскаржить вирок у справі про побиття Тетяни Чорновол

 

Прокуратура проситиме суворішого покарання для нападника на Тетяну Чорновол, якого напередодні засудили до 5 років ув’язнення.

Про це  повідомляє прес-служба ГПУ.

У відомстві уточнили, що прокуратура оскаржить вирок у вигляді 5 років позбавлення волі Ігору Корнилову — одному із нападників взимку 2013 року на народного депутата і журналістку Тетяну Чорновол.

“Органом досудового розслідування та прокурором у кримінальному провадженні дії вказаного громадянина було кваліфіковано як закінчений замах на умисне вбивство потерпілої, з корисливих мотивів, вчинений на замовлення, за попередньою змовою групою осіб, однак, за результатами судового розгляду, судом обвинувачення змінене. У зв’язку з чим, на даний час прокурором опрацьовується питання щодо апеляційного оскарження вироку суду”, — йдеться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, Бориспільський міськрайонний суд Київської області засудив Ігоря Корнилова до 5 років позбавлення волі.

Читайте також:
“Що я поганого зробила?” Як депутат Чорновол екстерном стала офіцером запасу ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна