Москва розкрила деякі деталі наступних санкцій проти України

 

Уряд Росії завершує підготовку санкцій проти України, які зачеплять інтереси близько 360 українських підприємств та 50 фізичних осіб.

Про це 30 жовтня повідомило російське інформагентство ТАСС із посиланням на джерело в російському уряді.

“Найближчим часом документ буде передано на підпис голові уряду, а після підписання – опубліковано”, – сказав співрозмовник.

Він не розкрив персональний склад громадян України, які потрапили до списку.

Водночас, за його словами, “там буде багато цікавих відкриттів для громадян України, які побачать, що деякі їхні лідери, які дотримуються радикальних поглядів, в тому числі на відносини між двома країнами і народами, а також їхнє оточення не проти при цьому заробити на цих самих відносинах”.

Як інформувала “Новинарня“, президент РФ Володимир Путін 22 жовтня підписав указ про спеціальні економічні заходи, які будуть вжиті у відповідь на українські санкції.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна