ЗСУ отримали перші сім БТР-4 із української броні

 

Харківське конструкторське бюро ім. Морозова, що входить до складу “Укроборонпрому”, передало до Збройних сил України сім бронетранспортерів, які виготовлені з нової вітчизняної броні.

Про це інформує сайт державного концерну “Укроборонпром”.

“Харківське конструкторське бюро ім. Морозова передало українському війську перші сім БТР-4, виготовлених з нової української броні. Спецсталь пройшла контроль і приймання на всіх етапах виробництва”, — йдеться у повідомленні.

За своїми характеристиками спецсталь відповідає високим світовим стандартам, корпуси для БТР-4 виготовлені на Лозівському ковальсько-механічному заводі.

Сьогодні на етапі виробництва перебувають близько 40 таких корпусів.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно українські військові на території ДП “Завод ім. Малишева” отримали 16 танків Т-80 та Т-64, відновлених на “Харківському бронетанковому заводі”. А також — п’ять БТР-4, виготовлених на ДП “Харківське конструкторське бюро машинобудування ім. Морозова”.

Читайте також:
“Укроборонпром” за допомогою польських технологій готує серійне виробництво вибухових речовин

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна