Через п’ять місяців президент призначив керівника СБУ на Донбасі

 

Президент Петро Порошенко призначив начальником Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях Олександра Карпенка.
Відповідний указ від 26 жовтня розміщено на сайті президента.

Як повідомляла “Новинарня“, з 2015 по 2017 роки управління СБУ в Донецькій області очолював Олександр Куць. У серпні 2017 року він очолив новостворене ГУ Служби безпеки в Донецькій і Луганській областях.
22 червня 2018 року президент Порошенко призначив Куця главою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації замість Павла Жебрівського.

Олександр Карпенко

Із 2015 року полковник Олександр Карпенко був заступником начальника Донецького УСБУ, а перед цим обіймав посаду виконуючого обов’язки начальника Волинського УСБУ.

Також Порошенко змінив начальника Управління СБУ на Закарпатті. Президент звільнив Олега Воєводіна, призначивши на цю посаду Володимира Пахнюка.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна