Утікач з РФ розповів про підготовку держперевороту в Україні

 

Російська агентурна мережа готує в Україні проросійський переворот.
Про це заявив колишній російський бізнесмен Олексій Душутін, який, за його твердженням, втратив бізнес за участі рейдерів та Міноборони Росії і став відомим в Україні після того, як викрив зв’язок із російськими спецслужбами Тимофія Нагорного та ще двох людей, передає “Радіо Свобода“.

Останнім часом Душутін живе в Канаді та організовує поїздки туди європейських артистів і спортсменів. Саме про це він хотів поговорити у Києві з колишнім чоловіком гімнастки Лілії Подкопаєвої, українськтм бізнесменом Нагорним. Але той, за словами Душутіна, запропонував йому співпрацю з ФСБ та “допомогу за гроші”.

Звернення Олексія Душутіна до СБУ стало початком резонансної “шпигунської” справи. Однак колишній російський підприємець, який провів шість років у московській в’язниці та психлікарні після того, як спробував викривати корупцію у будівельному секторі, тепер боїться за своє життя.

Душутін випадково дізнався про частину значної агентурної мережі, що, за його словами, готує проросійський переворот та криваві заворушення в Україні.

Читайте також:
СБУ розповіла, в чому полягає держзрада екс-чоловіка Подкопаєвої.
Його арештували

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна