Місяць після акції “Ніч на Банковій”: обіцянки влади були обманом

 

Іван Оберемко
блогер

(FB)

З акції “Ніч на Банковій” пройшов місяць. Це була унікальна подія, коли ми змогли одночасно дати по голові президенту, що весь час мовчав про напади на активістів, і дати з ноги міністру МВС Авакову, що ці напади не розслідував і не розслідує.

В день акції нам прилетіло багато листів щастя, дзвінків щастя, смс щастя та особистих зустрічей щастя, в яких нас запевняли, що треба сидіти тихо і тоді всі замовники будуть от-от знайдені.

Звичайно, все це було брехнею і мені дуже шкода людей, які в моїх очах остаточно спалили свої репутації в цьому казані міліцейсько-кримінальної маячні.

Три місяці від нападу на Гандзюк. Два місяці від затримання виконавців під тиском громадськості. Місяць від акції на Банковій та під будинком Авакова. Місяць. Ми місяць сиділи тихо. І…

Замовників по справі Каті Гандзюк нуль.

Замовників по будь-якій іншій з 55 справ теж нуль.

Просувань в розслідуванні нуль. Відбувається нічого. Взагалі нічого. Окрім операцій в Катерини. Окрім її болю. Окрім закупівлі нових і нових медикаментів. Окрім нашого спільного страждання. Окрім вашої брехні. Окрім дегенеративних знущань позбавленими будь-якої честі малюночками “Злочини розкрито” тоді, коли жоден злочин не розкрито. Жоден. Взагалі.

У вимірі справедливості відбувається нічого. Відбувається лише покривання злочинів. Відбуваються лише договорняки і нові погрози. І в цей час я фізично відчуваю, як гниють зсередини всі, хто причетний до нападів і вбивств, всі, хто причетні до кришування замовників і вбивць.

Це вже давно не люди, а купи розрізненого гною з нагородною зброєю.

Якщо ви думаєте, що ми ідіоти і не знаємо, хто, з ким і про що домовився, то, сорі, але, ні, не цього разу. Ваші переговори такі ж секретні, як пересування Сергія Семочка. Привіт.

Якщо ви думаєте, що ми з’їмо видачу організатора злочину за замовника. То ні, не з’їмо. Не всі навкруги такі тупі птушники, як ваші радники. Доброго дня.

Якщо ви думаєте, що ми будемо мовчати вічно і чекати безкінечно, коли ви в черговий раз нагодуєте нас лайном і не знайдете замовників, то… То продовжуйте так думати. Буде ще цікавіше.

Карта “Привату” чоловіка Катерини Гандзюк:
5168 7427 2175 3014 Сергій Денисов.

Читайте також:
Суд у Херсоні відпустив уже третього учасника замаху на Гандзюк

Порошенко вперше відреагував на справу Гандзюк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна