Австралія отримала список своїх громадян, що воювали на стороні бойовиків на Донбасі

 

Україна передала Австралії список із п’яти громадян цієї країни, що брали участь у бойових діях на Донбасі на боці незаконних збройних формувань “ЛНР” та “ДНР”.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

“Україна – перший полігон, де Росія випробовує свої гібридні технології, і ми маємо великий досвід, як від них відбиватися. У цьому конфлікті є і “шукачі пригод” із Австралії, які увійшли до складу незаконних збройних формувань”, – сказав очільник МВС Арсен Аваков.

Він також наголосив, що правоохоронці співпрацюють із Італією і Великою Британією, тому заради безпеки передадуть перелік й до цих країн для “реагування та жорстких дій”.

Аваков переконаний, що учасники гібридного конфлікту так само небезпечні і для Австралії, “адже вони отримали специфічну інформацію, яка може шкодити національній безпеці на користь агресивним діям РФ”.

Читайте також:
Австралія поглибила санкції проти РФ за агресію щодо України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна