Справа”Ощадбанку”: за шістьох підозрюваних внесли мільйони гривень застави

 

У кримінальному провадженні щодо розкрадання коштів ПАТ “Ощадбанк” вже внесли застави за шістьох підозрюваних, зокрема, за заступницю голови держбанку Ірину Земцову та сина нардепа Максима Березкіна. Про це повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, передає УНН.

Як інформувала “Новинарня“, Солом’янський райсуд у четвер, 25 жовтня, взяв під варту заступницю голови правління “Ощадбанку” Ірину Земцову, яку підозрюють у причетності до заволодіння 20 мільйонами доларів держбанку.

За словами прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Валентина Мусіяки, антикорупційна прокуратура просила суд взяти Земцову під варту із заставою у 50 мільйонів гривень, однак суддя вирішив призначити альтернативу в 7 мільйонів гривень застави.

Як повідомив очільник САП Назар Холодницький, у кримінальному провадженні за фактом заволодіння грошовими коштами державного АТ “Ощадбанк” фігурує десять підозрюваних.

Читайте також:
Суд заарештував заступницю голови “Ощадбанку” у справі про привласнення $20 мільйонів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна