Нападника на Чорновол засудили до 5 років в’язниці

 

Бориспільський міськрайонний суд Київської області засудив до 5 років позбавлення волі Ігоря Корнилова, якого звинувачують у нападі на нардепа Тетяну Чорновол у грудні 2013 року.

Вирок оголосили у четвер, 25 жовтня, повідомляє “Українська правда”.

Адвокат обвинуваченого Валерій Буняк розповів, що ймовірно захист буде його оскаржувати, оскільки стоїть на позиції невинуватості свого підзахисного. “Наша позиція заключається у тому, що Ігор Миколайович не причетний до цього злочину, тож логічно, що ми будемо оскаржувати цей вирок”, — сказав Буняк і додав, що узгоджуватиме цю позицію з Корниловим.

За словами адвоката, його підзахисного засудили до максимального терміну ув’язнення, і під час врахування строку ув’язнення буде враховуватися той факт, що він перебував під вартою з 21 липня 2017 року.

Як повідомляла “Новинарня“, депутат Чорновол взяла на поруки начальника поліції Дружківки, затриманого на хабарі.

Читайте також:
“Що я поганого зробила?” Як депутат Чорновол екстерном стала офіцером запасу ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна