На Вінниччині на складі ПММ ПС розкрили навчальну диверсію СБУ

 

Чергові складу паливно-мастильних матеріалів Повітряних сил ЗСУ на Вінниччині викрили навчальну диверсію, влаштовану СБУ.
Про це в середу, 24 жовтня, повідомила прес-служба командування ПС.

Цього дня о 9:35 черговий складу ПММ військової частини Повітряних сил у місті Гнівань при огляді потягу, що прибув для розвантаження, перед запуском на службову територію виявив у кабіні локомотива сторонню особу.

“Порушника одразу затримано. При огляді особистих речей знайдено пакунок з вибуховим пристроєм, що планувався для закладки на території складу пального та мастильних матеріалів…
Цей пакунок виявився імітаційним вибуховим пристроєм, а в ролі диверсанта був співробітник Служби безпеки України”, – ідеться в повідомленні.

На пакунку з мобілкою і дротами було вказано, що відбуваються навчання УСБУ Вінницької області.

Зазначається, що затримання умовного диверсанта відбулося завдяки командиру роти охорони капітану Сергію Чабаню – “він проявив пильність та принциповість при виконанні службових обов’язків”.

Командир в/ч вирішив заохотити офіцера. У прес-службі зауважили також, що Сергій Чабань “користується беззаперечною повагою серед особового складу та керівництва частини, має багато заохочень та спортивних досягнень, серед яких кваліфікація майстра 1-го розряду з боксу. Брав участь у забезпеченні бойових дій в антитерористичній операції на Сході України”.

Читайте також:
У Вінниці “Альфа” СБУ нейтралізувала три “ДРГ”: як це було. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна