У Рівному на хабарі у 10 тис. доларів затримали першого заступника голови РДА

 

У Рівному за підозрою в отриманні хабара у вівторок, 23 жовтня, затримали першого заступника голови РДА Ігоря Грубого.

У прес-службі військової прокуратури Західного регіону повідомили, що посадовця схопили під час отримання другої частини неправомірної вигоди.

“Друга частина коштів, як і перша частина, у розмірі п’яти тисяч доларів, призначалася для погодження проектної документації приватному підприємцю щодо забудови земельної ділянки», – розповіла речниця військової прокуратури Юлія Галущак.

Вона додала, що першу партію хабара також у п’ять тисяч доларів була передана посадовцю ще раніше.

“Нині вирішують питання щодо затримання підозрюваного, повідомлення йому про підозру та звернення до суду з клопотанням щодо обрання запобіжного заходу”, – зазначила Юлія Галущак.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, Ігор Грубий працює першим заступником голови Рівненської РДА з квітня 2016 року. Затримання відбулось поблизу будівлі райадміністрації в обідню пору.

Як інформувала “Новинарня“, військова прокуратура Луганського гарнізону Об’єднаних сил, спільно зі співробітниками ГВ БКОЗ ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, затримали на хабарі посадовця тилового забезпечення одного з прикордонних загонів.

Тиловик ДПСУ вимагав та отримав від представника сільгосппідприємства неправомірну вигоду на загальну суму 46 тис. гривень у якості “відкату” за поставку харчових продуктів для військовослужбовців.

Читайте також:
На Рівненщині бурштинщики напали на поліцію, побили й перекинули машини. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна