У Донецьку “прийняли на підвал” екс-секретаря міськради Сергія Богачова

 

Денис Казанський
журналіст, блогер, переселенець з Донеччини

(FB)

Пишуть, що в Донецьку “прийняли на підвал” колишнього секретаря міської ради Сергія Богачова. Приїхав на могилу батька і його затримали бойовики.

Іронія долі. Богачов був тим, із кого в Донецьку все почалося. Ще в січні 2014 року він активно нагнітав у місті паніку, залякував донеччан брехнею про сотні “бойовиків “Правого сектора”, які начебто їдуть на Донецьк, щоби захопити облдержадміністрацію.

Звичайно, ніякі “бойовики” насправді в Донецьк не їхали, але Богачову і його соратникам тоді вдалося розхитати становище, створити в людей відчуття хибної загрози і підготувати основу для подій весни.

Саме Богачов був організатором масштабного мітингу 1 березня, на який із всієї області звезли тисячі людей, а потім фактично дали Павлові Губарєву і його прибічникам захопити сцену. Із цього моменту і почалася історія безладів у Донецьку, які унаслідок призвели до кровопролиття.

Коли ситуація вийшла із-під контролю, і в місті стали траплятися викрадення людей, стрільба і мародерство, Богачов, як більшість іншиз регіоналів,втік і спокійнісінько жив в Україні, споглядаючи, як розростається багаття, яке він сам і запалив. А обмануті, залякані ним люди залишилися вмирати в місті, захопленому озброєними бандами і найманцями із Осетії та Чечні.

І ось тепер така неприємність. “На підвал” Богачова кинули не “бойовики “Правого сектора”, а його улюблені ополченці-антифашисти. Як пишуть, за донесенням Ігоря Мартинова, такого ж колишнього регіонала, як і Богачов. Мабуть, відплата за якісь старі образи.

Читайте також:
“Верховний суд ДНР” очолив безхатько із Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна