ЗСУ отримали нову партію реактивних систем залпового вогню “Ураган”. ВІДЕО

 

Збройним силам України передали партію відремонтованих ракетних система залпового вогню “Ураган”. Про це повідомив в Facebook президент Петро Порошенко. 

“ЗСУ отримали нову партію відремонтованих реактивних систем залпового вогню “Ураган”. Це – одна з найбільш далекобійних і потужних реактивних систем залпового вогню, що стоять на озброєнні наших військових”, – написав він.

Президент зазначив, що впродовж 20 секунд “Ураган” може здійснити повний залп з 16 реактивних снарядів, які гарантовано вразять цілі на дальності до 35 км.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно корабель морської охорони “Донбас” Маріупольського загону Держприкордонслужби повернувся в стрій в акваторії Азовського моря після проведення планового ремонту.

Читайте також:
Вітчизняна ракетна система “Вільха” прийнята на озброєння ЗСУ і пішла в серію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна