Карти, гроші, два затримання: скандально відомого лікаря Токарєва схопили на хабарі

 

Затриманим за вимагання хабара головним лікарем однієї з поліклінік Львова виявився скандально відомий Юрій Токарєв, якого раніше двічі зупиняли за підозрою у нетверезому водінні. Він є головним лікарем 6-ї міської поліклініки, повідомляє “Zaxid.net”.

У середу, 17 жовтня, вранці про затримання медика повідомила УСБУ Львівщини. У повідомленні вказано, що лікар особисто вимагав 500 доларів хабара у ветерана АТО за працевлаштування медбратом.

Першу частину хабара Токарєв отримав на банківську картку, а другу — забрав посередник головного лікаря. Юрія Токарєва та його посередника затримали у одному з нічних гральних закладів.

Посередник передав гроші чиновнику і вони разом попрямували до одного з нічних гральних закладів міста, де їх і затримали правоохоронці.

“Цікаво, що щойно отримавши гроші, посадовець намагався одразу програти їх на ігрових автоматах”, —зазначили також у прес-службі відомства.

Читайте також:
Депутат Чорновол взяла на поруки начальника поліції Дружківки, затриманого на хабарі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна