Олег Сенцов потрапив до реанімації

 

Незаконно засуджений в Росії український режисер Олег Сенцов, який нещодавно припинив голодування, потрапив до реанімації. Про його стан “24 каналу” розповіла сестра, Наталія Каплан.

“Він зараз перебуває в реанімації у лікарні Лабитнангі. Його виводять з голодування. Ситуація дуже критична, ніхто не знає, чим це закінчиться. Вже є незворотні наслідки”, — зазначила вона.

За її словами, 145 днів голодування надзвичайно зашкодили здоров’ю Олега. Він уже має незворотні зміни у роботі мозку. Також сестра режисера вказала, що він припинив голодувати, аби уникнути примусового харчування.

Як повідомляла “Новинарня“, український режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв, відомий за фільмами “Хайтарма” і “Кіборги”, планує разом із засудженим в Росії українським режисером Олегом Сенцовим екранізувати його п’єсу “Номери”.

Читайте також:
“Вибачте, кого підвів”. Виснажений Сенцов припинив голодувати через загрозу примусового годування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.