Фронт на Покрову: поранені троє бійців ЗСУ, знищено двох окупантів

 

Протягом доби 14 жовтня, в День захисника України, ситуація в районі проведення ООС залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами.
Про це повідомив прес-центр операції в ранковому зведенні.

Російські окупанти 23 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог чотири рази застосовував важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Золоте, Катеринівка, Луганське, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Мар’їнка, Новотроїцьке, Богданівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Противник вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а опорні пункти наших військ поблизу Луганського, Новолуганського, Гнутового та Водяного окупанти обстрілювали також із мінометів 82-го калібру.

В ході бойових дій троє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.

За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено та чотирьох поранено.

Від початку доби понеділка, 15 жовтня, станом на 7:00, ворог тричі обстріляв позиції Об’єднаних сил – в районі населених пунктів Авдіївка, Лебединське та Широкине – із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

Читайте також:
Україна готується до збройної відсічі РФ на Азові, – Порошенко

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна