ОСи збили ворожий ударний безпілотник на підльоті до Лисичанська

 

Два безпілотні літальні апарати, що пересікли лінію розмежування та рухались у напрямку Лисичанського нафтопереробного заводу, були виявлені зранку у п’ятницю, 12 жовтня черговими засобами протиповітряної оборони ОТУ “Північ”. Про це повідомляє ОК “Північ” у Facebook.

“Обидва БПЛА були ідентифіковані як ударні та ті, що загрожують життю та здоров’ю мирних мешканців. Було прийнято рішення на застосування засобів ППО. Під час відбиття повітряної атаки один безпілотний літальний апарат противника збили, другому вдалось повернутися на непідконтрольну територію”, — ідеться у повідомленні.

Ураження повітряної цілі відбулось на висоті 2000 метрів. Під час цього ніхто із цивільного населення не постраждав.

Як зазначають військові, цей випадок вкотре підтверджує цинізм та нахабство ворога, адже саме зараз у Лисичанську та Сєвєродонецьку проходить святкування Дня захисника України.

Читайте також:
Третина України потребує гуманітарного розмінування, — Зубко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна