Під Станицею Луганською знайшли нічийні боєприпаси. Підозрюють – для ДРГ

 

На Луганщині поблизу лінії розмежування, на околиці смт Станиця Луганська, прикордонники виявили схованку з боєприпасами.
Про це в п’ятницю, 5 жовтня, повідомив прес-центр ООС.

“Так, учора співробітники прикордонних оперативних підрозділів спільно з військовослужбовцями Лисичанського прикордонного загону зі складу Об’єднаних сил в одній з покинутих будівель, що знаходиться у безпосередній близькості до лінії розмежування та напівзруйнована від обстрілів, виявили сховок з боєприпасами.
На місце (…) було викликано вибухотехніків ДСНС і представників Національної поліції. Підступи до будівлі ізольовано та унеможливлено доступ сторонніх осіб.
Після детальної перевірки спеціально облаштованого схрону на можливе мінування правоохоронці дістали зі сховку 12 пострілів ВОГ-25, 930 патронів калібру 5,45 мм та 2600 патронів калібру 7,62 мм”, – ідеться в повідомленні.

Усі знайдені боєприпаси, що могли призначатися для здійснення терористичних актів диверсійно-розвідувальними групами російсько-окупаційних військ, вилучені представниками Нацполіції.
Тривають невідкладні слідчі дії щодо з’ясування всіх обставин правопорушення.

Читайте також:
Після стрілянини на Печерську вдома у стрільця знайшли “арсенал” зброї

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна