ООС: на трьох поранених військових ЗСУ – троє знищених бойовиків

 

Упродовж минулої доби, 4 жовтня, в районі проведення операції Об’єднаних сил російські окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому ворог п’ять разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.
Про це повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

В ході бойових дій троє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.

За даними розвідки, протягом доби трьох бойовиків знищено та трьох поранено.

Противник вів прицільний вогонь із мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Луганське, Травневе, Шуми, Південне, Красногорівка, Мар’їнка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Широкине.

“По позиціях наших військ у районі Луганського окупанти здійснили два обстріли з мінометів калібру 120 мм. По оборонцях Кримського, Оріхового та Травневого ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру”, – сказано у зведенні.

Від початку доби 5 жовтня, станом на 7:00, ворог чотири рази обстріляв позиції Об’єднаних сил – із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населених пунктів Кримське, Вільний, Водяне та Гнутове. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. Один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

Читайте також:
На Луганщині загинув айдарівець Олексій Влодарський

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна