ООС: за добу 21 обстріл, важкі міномети на Луганщині – наші без втрат

 

Упродовж минулої доби, 3 жовтня, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами.
Окупанти 21 раз відкривали вогонь по позиціях наших військ,в тому числі – п’ять разів із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.
Про це повідомив прес-центр ОС у ранковому зведенні.

Зазначається, що протягом минулої доби ворог здійснював обстріли українських позицій в районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Луганське, Новолуганське, Піски, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

“Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Позиції Об’єднаних сил в районі населеного пункту Кримське противник обстріляв з мінометів 120-го калібру, а по опорних пунктах біля Луганського, Новолуганського, Гнутового та Лебединського вів вогонь з мінометів калібру 82 мм. По захисниках Кримського крім того окупанти застосовували озброєння бойових машин піхоти”, – сказано в повідомленні.

Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

За даними розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ минулої доби знищено та двох поранено.

Від початку поточної доби, 4 жовтня, станом на 7:00, противник з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Читайте також:
На Луганщині загинув айдарівець Олексій Влодарський

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна