Проїзд у транспорті Івано-Франківська можна оплатити через SMS

 

Оператор мобільного зв’язку “Київстар” та міськрада Івано-Франківська запустили в місті перший в Україні сервіс SMS-оплати за проїзд у громадському транспорті, повідомляє УНІАН.

“Київстар” спільно з Івано-Франківською міською радою підписали меморандум про взаємодію у сферах впровадження інноваційних проектів.

Як зазначають у повідомленні, тепер інфраструктура міста та туризм у регіоні розвиватимуться краще. Зокрема, мешканців своєчасно оповіщатимуть у разі виникнення надзвичайних ситуацій, населенню нададуть доступ до електронних порталів міста за допомогою технології Mobile ID.

Перший сервіс, який уже доступний іванофранківцям, — послуга SMS-оплати проїзду в міському транспорті.

Щоби скористатися новим способом оплати, необхідно відправити безкоштовне SMS з кодом відповідного маршруту на номер 877 і почекати 1-2 хвилини для отримання підтвердження оплати проїзду. На мобільному рахунку потрібно мати кошти для здійснення операції.

Пасажири оплачуватимуть лише вартість проїзду, усі податки та збори включені в ціну.

Читайте також:
Івано-Франківськ очолив рейтинг найпрозоріших для інвестицій міст України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна