ООС: в останню добу вересня 4 окупанти знищені, 8 – поранені

 

Упродовж минулої доби, 30 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил російські окупанти 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому ворог шість разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.
Про це повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

В ході бойових дій один військовослужбовець ЗС України отримав поранення.

За даними розвідки, протягом доби чотирьох окупантів знищено та вісім – поранено.

Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Катеринівка, Новозванівка, Троїцьке, Луганське, Опитне, Піски, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

“По позиціях наших військ у районі Луганського на Світлодарській дузі окупанти тричі наносили вогневі удари з мінометів калібру 120 мм. Також протягом дня з мінометів цього калібру обстрілювалися опорні пункти Об’єднаних сил поблизу Гнутового та Водяного на Приазов’ї.
По оборонцях Гнутового крім того вівся вогонь з мінометів 82-го калібру та протитанкових ракетних комплексів. Вогневого впливу із застосуванням протитанкових керованих ракет зазнали і захисники Водяного.
По позиціях Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Троїцьке та Водяне вівся вогонь з озброєння бойових машин піхоти”, – зазначили у штабі.

Від початку доби 1 жовтня, станом на 7:00, ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населених пунктів Новотроїцьке та Водяне. Втрат серед наших захисників немає.

Читайте також:
Вісім загиблих героїв вересня: ОБЛИЧЧЯ, ІСТОРІЇ

РосЗМІ оприлюднили відео підриву Захарченка в “Сепарі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна