Набув чинності оборонний бюджет США-2019 зі збільшеною допомогою Україні

 

Президент США Дональд Трамп у п’ятницю, 28 вересня, підписав бюджет Пентагону на 2019 рік, який передбачає надання 250 млн. доларів військової допомоги Україні.
Про це повідомила прес-служба посольства України в США

“Набув чинності бюджет Пентагону на 2019 рік, у якому збільшено безпекову допомогу Україні до 250 млн. дол. Президент США Дональд Трамп підписав раніше ухвалений Конгресом “Закон про асигнування на потреби Міністерства оборони на 2019 рік””, – йдеться в повідомленні.

У диппредставництві зазначили, що обсяги допомоги Україні на безпековому та оборонному напрямах по лінії Пентагону збільшено на 50 млн. доларів порівняно з бюджетом 2018 року.
Із 2018 року допомога Сполучених Штатів включає також летальну зброю.

Як інформувала “Новинарня“, раніше виділення Україні 250 млн. доларів на оборону в рамках бюджету Пентагону на 2019 рік схвалили Сенат США та Палата представників Конгресу США.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна