Доба ООС: 24 обстріли, п’ять українських воїнів поранені, знищені два бойовики

 

Упродовж минулої доби, 25 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил противник 24 рази відкривав вогонь по позиціях Збройних сил України. В тому числі один раз – з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.
Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру ОС.

“Так, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Катеринівка, Новолуганське, Зайцеве, Піски, Тарамчук, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.
Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з міномета калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Гнутове”, – сказано у повідомленні.

В ході бойових дій п’ять військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.

За даними розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ минулої доби знищено та ще шість – поранено.

Від початку поточної доби, 26 вересня, станом на 7:00, ворог обстріляв позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Кримське з гранатометів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Читайте також:
Введення миротворців на Донбас – тест для ООН, – Порошенко

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна