Кабмін продовжив програму реабілітації учасників АТО також на ООС

 

Учасникам ООС (тобто особам, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях) надаватимуться послуги з фізичної, медичної, психологічної реабілітації і соціальної та професійної реадаптації – так само, як учасникам АТО.
Про це повідомила прес-служба Мінсоцполітики.

“19 вересня 2018 року Кабінетом Міністрів прийнято розроблене Міністерством соціальної політики розпорядження „Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 р. № 475”.
Цим розпорядженням дія Державної цільової програми з фізичної, медичної, психологічної реабілітації і соціальної та професійної реадаптації учасників антитерористичної операції на період до 2022 року поширюватиметься  на осіб, які  брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:
Спеціальні центри — замість пиятик в санаторіях.
Що пропонує ветеранам АТО законопроект про реабілітацію

“Не 93%, а 0,1”. Прокуратура виявила системні порушення
у психореабілітації АТОвців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.