У Києві затримали сина екс-представника президента Чечні, якого торік видали Росії

 

У понеділок, 17 вересня, в Києві поліцейські провели облаву та затримали групу кавказців на авто з московськими номерами зі зброєю та наркотиками.
Серед затриманих “за підозрою в зберіганні героїну” – Адам Цицулаєв, син Рамзана Цицулаєва – колишнього представника глави Чечні Рамзана Кадирова в Україні.

Як повідомляє видання “Інформатор“, облава почалася на проспекті Перемоги біля станції метро “Політехнічний інститут”, а обшук і затримання провели на пететині вулиць Богдана Гаврилишина і Кирило-Мефодіївської.
Були стягнуті великі сили поліції і Нацгвардії, що під час затримання правоохоронці перекрили всю вулицю.

У машині Totyota Camry з державними номерами Російської Федерації, яка нібито належить Адаму Цицулаєву, поліцейські виявили порошок, схожий на героїн.

Трьох молодих людей, які перебували в авто, затримали і відвезли в управління поліції.

Фото: Інформатор

За словами адвоката Цицулаєва, поліцейські нібито діяли “за наводкою” колишнього бізнес-партнера Кадирова, з яким вони разом вели справи до висилки Рамзана Цицулаєва з України.

Він зазначив, що син колишнього представника глави Чечні приїхав у Київ місяць тому, щоб провести переговори з людиною Кадирова. Однак той не захотів ділитися з главою Чечні бізнесом і навів силовиків на Адама Цицулаєва та його людей.

Поліція офіційно не повідомляла про затримання чеченців 17 вересня.

Як інформувала “Новинарня“, у листопаді 2017 року ЗМІ писали, що СБУ затримала в Києві і передала росіянам представника президента Чечні Цицулаєва-старшого.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна