Під Золотим СММ ОБСЄ вперше знайшла уламки реактивних гранат

 

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ вперше зафіксували фрагменти різних типів реактивних гранат, розкидані на дорозі в районі розведення сил і засобів біля міста Золоте Луганської області.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби місії від 15 вересня.

Ідеться про спостереження 13-14 вересня.

“Приблизно за 500 м на північ – північний захід від блокпоста збройних формувань, розташованого на південному краю ділянки розведення в районі Золотого, члени патруля Місії вперше бачили фрагменти різних типів реактивних гранат, які були розкидані як на самій дорозі Т1316, так і вздовж неї.
Перебуваючи орієнтовно за 400 м на південь від північного краю даної ділянки розведення, команда СММ вперше зафіксувала фрагменти іншої реактивної гранати”, – ідеться в повідомленні на сайті ОБСЄ.

“На блокпості Збройних сил України, розташованому на північ від ділянки розведення, спостерігачі бачили два переносних гранатомети (РПО-А “Шмель”, [калібру] 93 мм). Недавні пожежі розчистили ділянку розведення від рослинності”, – повідомили в ОБСЄ.

Читайте також:
Бійці 54-ї бригади відбили другу ДРГ за тиждень і взяли трофейний “Шмель”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна